U19 - Újra dobogón

2020.10.12

Három pontot ért a remek első félidő
Szünetig eldöntötte a vámospércsi mérkőzést ifjúsági csapatunk.
Először szerepelt kezdőként az ifjúsági csapatban saját nevelésű kapusunk, Harsányi Norbert, aki nagy védésekkel járult hozzá a sikerhez. Hamar megszereztük a vezetést a szervezetten futballozó hazaiak ellen, a 7. percben Bolton Adorján végzett el jobbról szögletet, Horváth Arni kiválóan érkezett a hosszú oldalon és a kapuba lőtt.

A 25. percben ugyanaz volt a leosztás, Adorka vette észre a jól beinduló Arnit és a vámospércsi térfél közepéről adott neki remek labdát -máris két góllal vezettünk. Hamarosan a két asszisztot jegyző Bolton Adorján is feliratkozott a gólszerzők közé, így háromgólos előnnyel térhettünk pihenőre. A folytatásban magabiztosan őriztük előnyünket, a Bocskai SE a hajrában ugyan szépített, de a monostori győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben.

Az első félidőben szezon egyik legjobb 45 percét produkálta a csapat, a Gyökeres Zalán vezérelte védelem remekül állt a lábán, a középpályások rengeteget dolgoztak, Osán Ádám eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta monostori mezben, csatárduónk pedig összehozott három szép gólt.Ezzel a győzelemmel a Monostorpályi SE ifjúsági csapata megszilárdította helyét a harmadik helyen!

Szép volt srácok!

Bocskai SE-Monostorpályi SE 1-3 (0-3)

Vámospércs, 50 néző. Vezette: Vadon T.Monostorpályi SE: Harsányi N. - Sajó D. (Horváth L.), Gyökeres Z., Berekaljai T., Halász I. (Cseh N.) - Horog M, Virágos T. (Balázs B.), Osán Á., Kelemen B. (Simon J.) - Bolton A., Horváth A.

Gólszerző: Sándor B., ill., Horváth A. (2), Bolton A.


Meccsről készűlt összefoglaló ⬇️


Monostorpályi Sport Egyesület Hivatalos Weboldala Minden Joggal Fenttartva 
HDPIXEL STUDIO ®️
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el