Monostorpályi SE - Hajdúnánás-Flexo 2000FK 1:1

2020.10.07

A Hajdúnánás elleni hétvégi mérkőzésen egy remek iramú, sok hibával tarkított mérkőzésen elvesztettük első pontjainkat a bajnokságban. Az első félidőben Illés Dávid gyönyörű góljával megszereztük a vezetést, de Újvári Zsolt egy bombagóllal egyenlíteni tudott, így döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.
A második játékrészben a kapujuk elé szögeztük a nánásiakat, több lehetőség is adódott előttünk. Illés Dávidot a felsőléc akadályozta meg második gólja megszerzésében, majd a játékvezető tévesen érvénytelenítette Sós Dominik gólját, felülbírálva partjelzőjét.
A hajrában mindent egy lapra feltéve támadtunk, Domó lehetőségénél újfent a kapufa mentette meg a vendégeket, így be kellett érnünk az egy ponttal, a szervezetten játszó, kitűnő erőkből álló Hajdúnánás ellen.
 Szombaton Vámospércsen lép pályára a Monostorpályi SE!
150 néző. Vezette: Nagy N. (Lévai Z., Vilmányi S.)
 
Vezetőedzőnk nyilatkozata :

 Hajrá Monostor!🔵⚪


KASZÁS JÁNOS :Az első félidőben ritkán látható adok-kapok alakult ki és sok helyzetet alakított ki mindkét csapat. Mi szokatlan módon elég sok hibával, pontatlanul játszottunk. A második félidőben már átvettük a játék irányítását, de a befejezéseknél továbbra is pontatlanok voltunk. Sajnos a játékvezető elvett egy szabályos gólunkat, így be kell érnünk az egy ponttal.


Bajnokság jelenlegi állása
Bajnokság jelenlegi állása

Monostorpályi Sport Egyesület Hivatalos Weboldala Minden Joggal Fenttartva 
HDPIXEL STUDIO ®️
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el