Papírforma a 10.fordulóban. 

2020.10.22

A megye egyik legjobb pályáján, roppant sportszerű meccsen győztük le a szimpatikus sámsoni csapatot.
Néhány hete adták át a hajdúsámsoni sporttelep új centerpályáját, mellyel valóságos ékszerdobozzá vált a létesítmény. Csapatunk az első perctől komolyan vette ellenfelét, amely képességei alapján jóval többre hivatott, mint azt a tabellán elfoglalt helyezése mutatja.

A szemerkélő esőben lendületesen kezdtük a meccset, Tóth Attila már a 10. percben megszerezte a vezetést, két perccel később pedig Rácz Zsolt duplázta meg előnyünket. Zsoltika még az első félórán belül duplázott, így kicsit megnyugodhattunk, ám egy szöglet után a jól érkező ex-monostori játékos, Tömöri Lajos szépített, így 3-1-es vezetéssel vonulhattunk pihenőre.

Szünet után nagyon bekezdett a hazai csapat, Bákonyi Norbert bravúrjának köszönhetően azonban nem tudtak újabb gólt szerezni. Nekünk is sok helyzetünk akadt a kinyíló Hajdúsámson ellen, s bár kimaradt néhány komoly lehetőségünk, a 62. percben Gyügyei Zoltán nem hibázott, újra három góllal vezettünk. Nem sokkal később a nagy kedvvel futballozó Pataki Ernő volt eredményes, ezzel el is dőlt a három pont sorsa. A cserék lendületet hoztak a játékunkba, Polgár Gábor két gólpasszt is adott Tóth Attilának, így végül 7-1-re nyertünk. 

A roppant sportszerű mérkőzés után a hazaiak vendégül látták csapatunkat, a korábban egymás ellen küzdő játékosok paprikáskrumpli és sör mellett beszélték meg a pályán történteket. 

Gratulálunk a csapatnak az újabb győzelemhez, mellyel továbbra is vezetjük a táblázatot és köszönjük hajdúsámsoni barátainknak a vendéglátást!


 Sajnos a meccs videó formában nem lett rögzítve. Az időjárás nem szerette volna ha kikerűl. 


 

Hajdúsámson TTISZE-Monostorpályi SE 1-7 (1-3)Hajdúsámson 250 néző. Vezette: Erdélyi TamásMONOSTORPÁLYI: Bákonyi N. - Takács G. Sós D., Sándor B. (Nyilas Sz.), Ignáth T. (Cseke B.). - Illés D. (Bodnár L.), Gyügyei Z.- Rostás G. (Lakatos Zs.), Rácz Zs (Polgár G.), Tóth A.- Pataki E. (Rózsa N.).Gólszerző: Tömöri L., ill. Tóth A. (3), Rácz Zs. (2), Gügyei Z, Pataki E.
Monostorpályi Sport Egyesület Hivatalos Weboldala Minden Joggal Fenttartva 
HDPIXEL STUDIO ®️
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el