Hármasok hétvégéje.....

2021.10.01

Veretlenségi mérlegünk tovább folytatódott a 7. fordulóban  ahol a Hajdúnánás vendégeként 4 győzelem 1 döntetlen után 1pontot hoztunk haza  .

Így alakult a mérkőzés :


A Hajdúnánás talált be először büntetőből a 8.percben Lovas Márton jóvoltából .

Egyenlítésre a 27.percig kellett várni Nyilas Szabolcs talált be az ellenfél hálójába. A 42.percben  Bojti Ádám Sándor  friss  igazolásunk növelte előnyünket majd félidő következett .

51. percben Bacsó Attila szintén egy új igazolásunk tette fel a pontot az i-re mikor betalált ahol megszerezte önmaga illetve szezonbeli 3.találatát .

Kimaradt helyzeteink megint megbosszulták magukat!

Bacsó találata után 2 percel betalált a Nánás majd óriási küzdelmek árán a 82.percben kiegyenlítettek és ezzel a találattal beállították a végeredményt..

3 : 3

Bereczky Bence: "Kétgólos előnyből egyenlített a hazai csapat, egy megnyert meccset adtunk ki a kezünkből a koncentráció hiány miatt. Sok sikert kívánok a nagyot küzdő Hajdúnánásnak! " nyilatkozta edzőnk a haon.hu-nak

Csapatunk a bajnokság 4.helyét foglalja el a tabellán 14 pontal.. A hétvégén jöhet a bizonyítás hisz a Hajdúsámsoniak csapatát fogadjuk hazai pályán . Igazi rangadóra számíthatunk . Áprilisban  7 : 3 as hazai siker született  .Az  MVFC Berettyóujfaluba távozó Tóth Attila egymaga 6 gólt vállalt azon a mérkőzésen. Valamint  Gyügyei Zoltán is betalált .Hasonló izgalmakra számíthatunk ezen a hétvégén .  A Sámsoniak is biztosra várják a Szombatot hisz 2 pontos lemaradásukat csökenthetik csapatunkal szemben egy adott győzelemel .


  Nem utolsósorban az IFI csapatunk  verte hazai pályán a Nánást .  21 pontal a tabella első helyét foglalják el, 7 meccses veretlenségükkel . Szabó Bence egyik új igazolásunk 2 gólt szerzett ( 38' , 58' )  amivel közelebb tornázta magát a góllövő lista élére .Jelen pillanatban 2. helyen várja a 8 .fordulót 1 gól lemaradásban .Petrovics Balázs is betalált a 75 .percben  ő állította be a végeredményt mely magabiztos 0 : 3 lett . Minden játékos kitett magáért gratulálunk nekik és mesterük is elégedett lehet a teljesítményükkel !Monostorpályi SE-Hajdúsámson mérkőzést 2021,10.02-án szombaton 12:00tól illetve 14:00tól kezdik meg csapataink !

Monostorpályi Sport Egyesület Hivatalos Weboldala Minden Joggal Fenttartva 
HDPIXEL STUDIO ®️
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el