Bocskai SE-Monostorpályi SE 1:4

2020.10.11


Vissza a győztes útra - újra a tabella élén!

Gyenge kezdés után sikerült legyőzni a remekül játszó vámospércsi csapatot.

A Hajdúnánás elleni döntetlen nyomokat hagyott a lelkekben, tompán kezdtük a Bocskai SE elleni idegenbeli meccset. Nem úgy a vendéglátók: a vámospércsi csapat hatalmas iramot ment, sorra alakította ki a helyzeteket, egy szót sem szólhattunk volna, ha az első fél óra után komolyabb hátrányba kerülünk. A sors iróniája, hogy a legnagyobb hazai lehetőségeket megúsztuk, ám a 21. percben Kovács György egy szöglet után megszerezte a vezetést a Bocskai SE-nek. Fél óra elteltével fáradni látszott a hatalmas iramot diktáló hazai együttes, s az első valamirevaló támadásuk végén egyenlítettünk. Gyügyei Zoltán váltott ritmust az ellenfél térfelén, remekül indította Rostás Gábort, Gege középre lőtt beadására pedig Pataki Ernő érkezett. Az első félidő hajrájában a kritikus időszakban ziccereket hárító Bákonyi Norbert indította remekül Pataki Ernőt, aki egy védővel a hátán sem hibázott, így előnnyel térhettünk pihenőre.

A folytatásban már egyértelmű fölényben futballoztunk, láthatóan elfáradt a Vámospércs. Az 58. percben Rostás Gábor beívelését fejlete kapura Pataki Ernő, s bár Bányai Csaba még bravúrral hárított, a kipattanóra érkezett Rácz Zsolt és növelte előnyünket. Négy perccel később Gyügyei Zoltán mattolta a hazaiak kapusát, ezzel el is dőlt a mérkőzés. A hajrában pályára lépett a tavaly ősszel súlyos térdsérülést szenvedő Polgár Gábor, aki néhány remek megoldással tért vissza, a csapat pedig a gyenge kezdés után magabiztosan szerezte meg a három pontot. Ez pedig azt jelentette, hogy visszavettük a vezetést a tabellán, hiszen a Hajdúszoboszló 3-3-as döntetlent játszott Derecskén!

Szép volt fiók, Gabi üdv újra a fedélzeten!

Bocska SE-Monostorpoályi SE 1-4 (1-2)

Vámospércs 200 néző. Vezette: Nagy László

MONOSTORPÁLYI: Bákonyi N. - Takács G. (Cseke B.)., Sós D., Sándor B. (Nyilas Sz.), Ignáth T. - Illés D., Gyügyei Z. (Rózsa N.) - Rostás G. (Lakatos Zs.), Rácz Zs, Tóth A. (Polgár G,.) - Pataki E.

Gólszerző: Kovács Gy., ill. Pataki E. (2), Rácz Zs, Gyügyei Z.

 Bocskai SE - Monostorpályi SE 

1:4

Vezetőedzőnk nyilatkozata :

 Kaszás János : A hazaiak rendkívül lelkesen vetették játékba magukat, aminek meg is lett az eredménye. A kapott gól felrázta a csapatot, és ha lassan is, de átvettük a játék irányítását. A második félidőben már mi irányítottuk a találkozót. Sikerült több gólhelyzetet kialakítani, és ezáltal magabiztos előnyre szert tenni. Egy nagyon nehezen induló mérkőzést sikerült megnyernünk és folytatni jó sorozatunkat. Gratulálok a csapatomnak a második félidőben nyújtott teljesítményhez.Monostorpályi Sport Egyesület Hivatalos Weboldala Minden Joggal Fenttartva 
HDPIXEL STUDIO ®️
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el